ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini curse, vopsele mate ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini curse, vopsele mate

ONOSERV & TUNING - Tuning, modificari masini pentru curse, service auto

ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini pentru curse sau drift

Traim intr-o lume dominata de rutina si productie de serie. Noi, echipa de meseriasi a service-ului ONOSERV & TUNING, va oferim sansa sa va faceti remarcat atat pe sosele cat si in competitiile sportive automobilistice prin transformarea unor masini de serie banale in modele unicat, ce se remarca prin calitate, performanta si un design rafinat.

Oferim pe langa serviciile complete de tuning interior, exterior si de performanta, servicii de vopsitorie la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea realizam lucrari de service auto si tinichigerie, colaborand cu toate societatile de asigurari.

O noutate pe pietele din Brasov si Romania o reprezinta aplicarea vopselelor auto mate ce ofera un aer modern si sofisticat chiar si celor mai anoste autovehicule.

Ne recomanda experienta de aproape doua decenii, cele peste 1000 de masini care au beneficiat de serviciile Onoserv&Tuning ,cat si nenumaratele trofee castigate la saloanele de tuning.