ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini curse, vopsele mate ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini curse, vopsele mate

Despre ONOSERV & TUNING

Traim intr-o lume dominata de rutina si productie de serie. Noi, echipa de profesionisti ONOSERV & TUNING, va oferim sansa sa va faceti remarcat atat pe sosele cat si in competitiile sportive automobilistice prin transformarea unor masini de serie banale in modele unicat, ce se remarca prin calitate, performanta si un design rafinat.


Oferim pe langa serviciile complete de tuning interior, exterior si de performanta, servicii de vopsitore la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea realizam lucrari de service auto si tinichigerie, colaborand cu toate societatile de asigurari. O noutate pe pietele din Brasov si Romania o reprezinta aplicarea vopselelor auto mate ce ofera un aer modern si sofisticat chiar si celor mai anoste autovehicule.


Ne recomanda experienta de peste un deceniu, cele peste 5000 de masini care au beneficiat de serviciile de tuning si vopsitorie oferite de service-ul nostru si nenumaratele trofee castigate la saloane de tuning.