ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini curse, vopsele mate ONOSERV & TUNING - Tuning auto, modificari masini curse, vopsele mate

ONO SERV & TUNING - Tuning auto exterior – body kit originale si custom made, jante, faruri, stopuri, vopsele mate si exclusive

Tuning auto exterior – body kit originale si custom made, jante, faruri, stopuri, toata gama de vopsele inclusiv vopsele mate si exclusive.

In primul rand daca modificam ceva la masina o facem in scopul de a schimba performantele acesteia. In cazul tuningul exterior aceasta modificare de performanta este reflectata de aerodinamica - body kit-ul si tot ce se vede in afara masinii. Caracterul proprietarului este primordial si trebuie sa fie reflectat in masina acestuia.


Pentru a putea face upgrade-ul acesta executam servicii de tuning exterior pentru orice model auto incepand de la pisesele mici (eleroane, prize de aer, faruri si stopuri) pana la kit-uri complete si vopsiri deosebite care atrag privirea pasionatilor de automobile.


Alte servicii de tuning oferite de ONOSERV & TUNING: